Gladnyheter

Kjære Casas Heddy gjester!

Som dere sikkert vet, er Casas Heddy solgt til spanske eiere.  Dette er eiere som vil videreføre tradisjonene på stedet og kanskje bidra med litt nytt i tillegg.  Alle ansatte som ønsker å fortsette å jobbe på Casas Heddy vil få tilbudet om det.  Vi vet at dette betyr mye for våre gjester!

For et par dager siden undertegnet vi kontrakt med en norsk turoperatør som skal pakke reisene fra Norge til Lanzarote for oss.  Det blir avgang fra Oslo og Bergen!

Samtidig med at Tønsberg kontoret har notert alle forhåndsbestillinger for sesongen, har vi mottatt en storm av telefoner fra mange som vil booke til neste vinter.  Dette er også notert og vil bli overrakt turoperatøren som igjen vil kontakte dere.

Nå jobbes det på spreng på begge hold, slik at dere endelig kan få bekreftet reisene deres.  Vi regner med at alt er klart i løpet av ca 14 dagers tid.  Da vil vi også offentliggjøre hva turoperatøren heter, slik at dere selv også kan ta kontakt – dette gjelder selvsagt også de som enda ikke har reservert.

Nå er vi nesten i boks med alt og takker så masse for tålmodigheten deres!  Alt har måttet falle på plass på kort tid – for at dere skal få de samme gode opplevelsene som tidligere!

Ønsker dere en riktig fin weekend fra solfylte Lanzarote!

Advertisements
Publisert i Casas Heddy

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Salgskontor

Tlf. 00 34 928 510016 (10-14)

Mob. 904 16 063
Været på Lanzarote
%d bloggers like this: