Visste du dette om Casas Heddy?

Hvem kan bestille opphold på Casas Heddy? Senteret er åpent for alle med behov for helsebringende opphold i varme strøk.
Hva er inkludert i et opphold på Casas Heddy? Service ved innsjekk av bagasje og ombordstigning og Ullensaker Røde Kors som assisterer våre gjester på Gardermoen, flyreise T/R dersom ikke annet er nevnt, transport mellom flyplass og Casas Heddy, helpensjon under oppholdet, valgmuligheter i.f.h.t meny, trening/underholdning/aktiviteter/utflukter.
Er det dusj og WC på rommene? Ja, alle rom har eget bad med dusj og WC.
Kan jeg bestille enkeltrom? Ja.
Kan jeg få gratis fysikalsk behandling under oppholdet? Har du behov for fysikalsk behandling, må dette forhåndsbestilles på Casas Heddy. En behandlingstime koster fra kr 160 – kr 300. Du kan søke HELFO om refusjon av dine utlegg. Dersom du har med rekvisisjon fra lege, kiroprakator eller manuellterapeut, vil du få refusjon i henhold til gjeldende regler. Ring 815 700 30 for flere opplysninger. Skjema for refusjon kan hentes her
Er det sykepleiere på Casas Heddy? Ja, det er tilgjengelige sykepleiere og sykestue. Gjester må allikevel være selvhjulpne eller ha med ledsager eller assistent ved behov. Informasjon om ferieassistent finner du her.
Hvor lange opphold er vanlige? 2 uker er mest vanlig, med det kan også bestilles andre varigheter.
Hvor lang er flyturen? Ca. 5,5 timer
Får jeg hjelp til bagasjen? Ja, Casas Heddy har bagasjeservice som bærer din bagasje helt frem til rommet. Dersom du trenger hjelp til bagasje ved hjemkomst på Gardermoen, må dette forhåndsbestilles hos oss.
Hva er tidsforskjellen mellom Norge og Lanzarote? Lanzarote ligger 1 time etter Norge. Når kl. er 12:00 i Norge er den 11:00 på Lanzarote
Er det varmt om vinteren på Lanzarote? Ja, vinteren kan sammenlignes med en god juni måned i Norge. Det er varmt om dagen og kan bli litt kjølig (ca. 16 grader) om natten.
Er det varmt i bassenget også om vinteren? Ja, ute-bassenget holder opp mot 28 grader og inne-bassenget 32 grader.
Får jeg hjelp til daglig stell eller pleie på Casas Heddy? Nei, de som har behov for dette må selv ha med egen ledsager eller assistent. Informasjon om ferieassistent finner du her.
Hvordan kan jeg bestille plass? Kontakt oss på telefon, epost eller post for å bestille eller undersøke tilgjengelighet.

Spørsmål og svar om Reisepakker

Salgskontor

Tlf. 33 39 88 88

Været på Lanzarote
%d bloggers like this: