Helsereiser

På Casas Heddy tilbys behandling, samvær og livsglede somtilsammen kan bidra til god helse.

God helse knyttes ofte til fravær av fysisk og psykisk ubehag og sykdom. God helse omfatter også at enkeltmennesket opplever sosial velvære.

Mange av senterets gjester har eller har hatt perioder med sykdom og belastninger. Casas Heddy kan ikke fjerne ubehag og sykdom, men under oppholdet tilbys behandling, samvær og livsglede som tilsammen kan bidra til god helse.

Dyktige fysioterapeuter på området

Fysioterapeutene holder en høy standard på det fysikalske behandlingstilbudet.

Gode Helsereiser
På Casas Heddy er bygninger og utstyr tilpasset slik at du som gjest kan nyte din ferie. De ansatte har lang erfaring og gir god individuell service. Det er kompetente sykepleiere tilgjengelig dersom akutte helseproblemer skulle oppstå. Fysioterapeutene holder en høy standard på det fysikalske behandlingstilbudet. I tillegg vil et stabilt varmt klima i mange tilfelle lindre symptomer.

Tilrettelegging av aktiviteter og opplevelser for ulike grupper blir ivaretatt av guide og aktivitetsledere.

Trygghet
Følelse av trygghet er nødvendig for at man skal klare seg i hverdagen. Tryggheten er nødvendig for at du trives med deg selv og i sosialt samvær. Casas Heddy arbeider for at du skal føle trygghet på Casas Heddy.

Opplevelser
Opplevelser som er spennende, interessante og meningsfulle gir livsglede. Barn, ungdom og voksne har ulike ønsker og behov for aktiviteter og opplevelser. Tilrettelegging av aktiviteter og opplevelser for ulike grupper blir ivaretatt av guide og aktivitetsledere.

Reklamer
Bestilling av reiser til Casas Heddy:
VITALREISER: tlf 56 57 47 50,
info@vitalreiser.no, www.vitalreiser.no
—–
Vil du snakke med oss på CASAS HEDDY?
Tlf 00 34 928 510016, booking@casasheddy.com
Været på Lanzarote
%d bloggere like this: