Informasjon om flyreisen

Første avgang går med Jettime.

Første avgang går med Jettime.

Resten av sesongen reiser vi med Norwegian.

Flightnr og tider
Casas Heddy reiser med Jettime og Norwegian

Perioden 19.09.16

 • Oslo – Lanzarote
  Jettime JTG821
  Avgang kl. 11:00
  Lander kl. 15:30

Perioden 03.10.16 – 24.10.16

 • Oslo – Lanzarote
  Norwegian DY1828
  Avgang kl. 11:50
  Lander kl. 16:20
 • Lanzarote – Oslo
  Norwegian DY1829
  Avgang kl. 17:10
  Lander kl. 23:35

Perioden 31.10.16 – 24.04.17

 • Oslo – Lanzarote
  Norwegian DY1828
  Avgang kl. 11:00
  Lander kl. 15:30
 • Lanzarote – Oslo
  Norwegian DY1829
  Avgang kl. 16:30
  Lander kl. 22:55

Justeringer kan forekomme.

Før avreise
På Gardermoen har vi en spesiell service hvor representanter fra Røde Kors vil være tilstede ved avreise for å assistere de av gjestene som har behov for en hjelpende hånd. Alle gjester til Casas Heddy har imidlertid selv ansvar for å komme seg til/fra flyplassen og fram til skranken. Dersom du trenger hjelp til dette eller hjelp i ankomsthallen ved hjemkomst, skal dette avtales på forhånd med assistanse-firma Aviator Norway på tlf. 64 82 19 00.

Røde Kors assisterer ved avreise.

Det presiseres at alle som ikke er selvhjulpne må ha med ledsager under reisen og oppholdet.

Mer informasjon fra Norwegian finnes her:  Spesielle behov 

På Gardermoen åpner innsjekkingen to og en halv time før flyavgang. Alle Casas Heddy gjester bør sjekke inn så tidlig som mulig, senest to timer før avgang.  Alle som trenger assistanse vil bli hjulpet ombord før de andre passasjerene.

Reisedokumentet vedlegges en ”Casas Heddy”- button (jakkemerke) som du bør ta på, både på utreisen og hjemreisen. Dette er et bevis på at du er deltager på vår organiserte helsereise.

Det er viktig å merke all bagasje med Casas Heddy’s egne bagasjelapper (dette gjelder også for evt. hjelpemidler, løse deler, o.l. som skal sendes med flyet).

Hjelpemidler
Alle hjelpemidler som skal medbringes til Casas Heddy må kunne slås sammen eller demonteres.
Ved innsjekking av større og tyngre spesialstoler må ledsager kunne håndtere en evt. demontering av stolen. Spesialverktøy til dette må i tilfelle medbringes.

Elektriske rullestoler må ha godkjente tørrbatterier for flytransport, og strøm/batteri må frakobles ved innsjekkingsskranken. Brukeren vil deretter bli flyttet over i en av flyplassens manuelle rullestoler, og siden hjulpet inn i flyet.

Grunnet begrensinger om bord vil behov for assistanse fram til gate og medbrakt rullestol først bekreftes 3 mnd før avgang.

Husk

 1. Hjelpemidler og bagasje over over den tillate maksimale vekten, som ikke er forhåndsklarert vil bli avvist ved innsjekking på flyplassen! Det er inkludert 2 kolli a 20 kg pr. person i reisens pris. Rullestoler o.l. kommer utenom ovennevnte vekt.
 2. Har du behov for å låne personløfter eller leie elektrisk rullestol / scooter, må dette bestilles før reisen.
 3. Har du behov for fysikalsk behandling, må dette forhåndsbestilles. Før du reiser til Lanzarote skal det foreligge rekvisisjon fra lege, kiropraktor eller manuell-terapeut. Ring 815 700 30 for opplysninger om ditt HELFO regionskontor om refusjon. Skjema for refusjon kan hentes her
 4. Har du behov for sykepleietjenester eller legetilsyn, må nødvendige medisinske opplysninger medbringes.
 5. Gyldig pass og reiseforsikring, samt Europeisk helsetrygdekort må medbringes.

Casas Heddy vil på det sterkeste anbefale reiseforsikring hvis noe skulle skje.  Sjekk med ditt forsikringsselskap om de dekker behandling av ervervet eller kronisk sykdom og om avbestillingsbeskyttelse er inkludert i reiseforsikringen.

Informasjon om flyreisen
Flyreisen fra Gardermoen går direkte til Lanzarote. Mat kan kjøpes ombord. Alle som trenger assistanse vil bli hjulpet ombord før de andre passasjerene. Vennligst vær ved gate i god tid før flyavgang.

For å gjennomføre en trygg og enkel reise er det viktig at all informasjon vedr. assistanse og hjelpemidler fremkommer ved bestilling. Hjelp til håndtering av bagasje ved hjemkomst må meldes til Casas Heddy før utreisen.

Det skal oppgis vekt og alle mål på elektriske rullestoler og manuelle rullestoler m/hjelpemotor.

Maks mål på el.stol som kan lastes ombord på flyet.

 • Max mål på rullestol er: D:140 x B:114 x H:85 cm.
 • Max vekt på rullestol er 150 Kg

Det er dessverre ikke tillatt å ta med scootere på noen avganger.

Det skal medbringes dokumentasjon og legeerklæringer for medisiner og medisinsk utstyr som skal være med ombord i flyet.

I september kan reise foregå via andre reiseruter.
Se denne linken for mer info: Reiste til Lanzarote via Las Palmas

Salgskontor

Tlf. 33 39 88 88

Været på Lanzarote
%d bloggers like this: