Rehabiliteringsavdeling

Dyktige fysioterapeuter på området

Gjester som har bestilt fysikalsk behandling vil få tilbud om et individuelt treningsprogram.

Fysioterapi
Fysioterapiavdelingen består av

  • to treningsrom
  • innendørs varmtvannsbasseng med 32ºC
  • seks behandlingsrom
  • elektroterapiutstyr
  • ergometersykler
  • tredemøller
  • stepmaskiner
  • pulleyapparater (slynge)
  • annet vanlig treningsutstyr

Gjester som har bestilt fysikalsk behandling vil få tilbud om et individuelt treningsprogram. Fysioterapeutene gjør avtale med deg den første dagen av oppholdet. Fysioterapeuten vil etter en undersøkelse legge opp et behandlingstilbud tilpasset hver enkelt. Behandlingen vil ofte bestå av en aktiv og eventuelt en passiv del. Det tilstrebes å oppnå en langvarig effekt av behandlingsopplegget på Casas Heddy. Casas Heddy tilbyr også lymfedrenasje. Grupper som ønsker et tilpasset behandlings- eller treningsopplegg kan ta kontakt med rehabiliteringsavdelingen  senest 2 uker i forkant av oppholdet.

Har du behov for fysikalsk behandling, skal dette forhåndsbestilles hos Casas Heddy.  En behandlingstime koster fra kr 197 – kr 530. Du kan søke HELFO om refusjon av dine utlegg. Dersom du har med rekvisisjon fra lege, kiroprakator eller manuellterapeut, vil du få refusjon i henhold til gjeldende regler. Ring 815 700 30 for flere opplysninger.

Skjema for refusjon kan hentes her

Sykepleietjenesten
Det er sykepleiere i beredskap 24 timer i døgnet på Casas Heddy. Denne beredskapen gir en trygghet dersom det oppstår nødssituasjoner. Sykepleierne er lett gjenkjennelig med blå skjorter og blå bukser. Sykepleiernes kontor/sykestuen er åpen fast to ganger om dagen, samt ved legebesøk, og ellers ved behov. Sykepleierne har det nødvendige av utstyr og kan utføre vanlige sykepleierfaglige oppgaver. Sykepleier bistår dersom gjester blir akutt syke under oppholdet. Sykepleier vil også sørge for legekontakt, og vil hjelpe til med sykehusinnleggelse om nødvendig. De hjelper også til med innkjøp av medisiner og utlån av hjelpemidler. NB! ta med medisiner for hele oppholdet.

Casas Heddy har et godt samarbeid med et lokalt privat spansk sykehus og et legesenter. Lege kommer til Casas Heddy fast tirsdag til lørdag.
Ta gjerne kontakt med sykepleierne dersom du har spørsmål eller hvis du ønsker råd og veiledning.

Aktivitetsledere
Casas Heddy har to aktivitetsledere. Aktivitetslederne har ansvar for et variert aktivitetstilbud, både fysisk, kulturelt, sosialt og miljømessig. De arrangerer ulike utflukter, underholdning, konkurranser med mer. Aktivitetslederne har kontor ved bassenget.

Aromaterapi
I en god ferie bør man slappe av og hvile mellom opplevelsene. Dette kan skje på en god måte hos vår faste aromaterapeut / massør. For de som trenger en grundigere gjennomgang av f.eks. en vond rygg finns det muligheter for det. Spør i fysioavdelingen for detaljer.

Hjelpemidler
Gjester som har daglig behov for pasientløfter oppfordres til å medbringe dette. Dersom dette er praktisk vanskelig kan det tas kontakt med sykepleier for å avtale utlån av utstyr på Casas Heddy.  Sykepleierne vil bistå med utlån, praktisk tilrettelegging og veiledning i forhold til hjelpemidler.

Casas Heddy formidler utleie av elektriske stoler og scootere.

Elektriske rullestoler og scootere
Casas Heddy låner ut enklere manuelle hjelpemidler. I tillegg leies det ut el.stoler og scootere for 60 Euro pr. uke til bruk inne på området. Ved leie over flere uker er prisen 50 euro pr. uke. Denne prisen inkluderer forsikring. Bindende leieavtale må skrives. Kontakt sykepleier på vakt. Det er egne priser for leie av el.stoler og scootere til bruk utenfor området.

Ledsagertjeneste
Dersom du har behov for mer hjelp eller ønsker ytterligere trygghet, kan Casas Heddy være behjelpelig med å formidle kontakt med en ledsagertjeneste.  Ta kontakt med sykepleier for mer informasjon.

Reklamer
Bestilling av reiser til Casas Heddy:
VITALREISER: tlf 56 57 47 50,
info@vitalreiser.no, www.vitalreiser.no
—–
Vil du snakke med oss på CASAS HEDDY?
Tlf 00 34 928 510016, booking@casasheddy.com
Været på Lanzarote
%d bloggere like this: