Rommene

Rommene ligger fordelt i små bungalower, gjerne 3-4 rom i samme bygning.

Det er flere forskjellige romkategorier. Disse ligger fordelt på området i små bungalower, gjerne 3-4 rom i samme bygning. Spesifikke romnummer fastsettes ca 1 uke før ankomst.

Kategori A
Enkeltrom på bakkeplan med egen terrasse. Rommet er utstyrt med eget bad, kjøleskap, vannkoker og glasstøy. Rommet har trygghetsalarm og telefon.

Kategori B
Dobbeltrom på bakkeplan med egen terrasse. 2 separate senger. Rommet er utstyrt med eget bad, kjøleskap, vannkoker og glasstøy. Rommet har trygghetsalarm og telefon.

Alle rom har eget bad

Kategori C
Dobbeltrom i 2 etg med balkong. Trapper. 2 separate senger. Rommet er utstyrt med eget bad, kjøleskap, vannkoker og glasstøy. Rommet har trygghetsalarm og telefon.

Kategori D
3-mannsrom på bakkeplan med egen terrasse. 3 separate senger, 2 rom. Rommet er utstyrt med eget bad, kjøleskap, vannkoker og glasstøy. Rommet har trygghetsalarm og telefon.

Det er forskjellige romkategorier.  Romnummer fastsettes ca 1 uke før ankomst.

sdfsdfsd

Rommene er tidsriktig oppusset.

Kategori D2
3-mannsrom på bakkeplan med egen terrasse. 3 separate senger, 2 rom med egen inngang. Rommet er utstyrt med 2 bad, kjøleskap, vannkoker og glasstøy. Rommet har trygghetsalarm og telefon.

Kategori E
Enkeltrom i 2 etg med balkong. Trapper. Rommet er utstyrt med eget bad, kjøleskap, vannkoker og glasstøy. Rommet har trygghetsalarm og telefon.

Kategori VHA
Enkeltrom på bakkeplan i Villa Heddy. Rommet er utstyrt med eget bad, kjøleskap, vannkoker og glasstøy. Balkong eller terrasse.

Kategori VHF
Enkeltrom på bakkeplan i Villa Heddy. Trapper. Rommet er utstyrt med eget bad, kjøleskap, vannkoker og glasstøy. Balkong eller terrasse.

Kategori VHG
Dbl.rom i underetasjen i Villa Heddy. Trapper. Rommet er utstyrt med eget bad, kjøleskap, vannkoker og glasstøy. Balkong eller terrasse.

Reklamer
Bestilling av reiser til Casas Heddy:
VITALREISER: tlf 56 57 47 50,
info@vitalreiser.no, www.vitalreiser.no
—–
Vil du snakke med oss på CASAS HEDDY?
Tlf 00 34 928 510016, booking@casasheddy.com
Været på Lanzarote
%d bloggere like this: