Tilbakemeldinger

Reportasje fra SAFIR 2016 (klikk for å lese hele)
«..– Mange er spente. Noen har kanskje angst. Det er derfor vi har jobbet med dette i elleve måneder. Når man har vært «på trynet», blir ikke feriereiser prioritert. Derfor er det mange her som reiser med skrekkblandet fryd, sier hun

Reportasje fra Norsk forening for slagrammede 2015 (klikk for å lese hele)
«..Etter middag var det alltid noko som var arrangert på terrassen, så her treng ingen vere redd for å måtte sitte for seg sjølv på rommet sitt…» «Røde Kors har ein flott plass med eit fantastisk personale på Casas Heddy!

Gjesteuttalelse fra foreningen Livsgleden 2013 (klikk for å lese hele)
«…Mulighetene er mange : Morgen og bassengtrim, flamenco og linedance, minigolf, quiz og
mannekeng oppvisning. Foredrag om ”øen” og gudstjeneste. Meksikansk aften med tette
trompeter og ivrige statister. Hattefest og markedstur. Dans flere ganger i uken, ønskekonsert
og nydelig sang fra Casas Heddys egne, unge kelnere.»

Gjesteuttalelse fra Parkinsonposten 2009 (klikk for å lese hele)
«…På Gardermoen stod folk fra Røde Kors, Ullensaker som hjalp til med å finne gate,… få oss alle gående, rullestolbrukere…vel anbrakt på flyet»

Kvinne 51 Jeg tror dette er 11. gangen jeg er på CH., første gang var i 2000. Her er det svært godt tilrettelagt (…), kanskje det beste i Europa. Jeg med mitt handicap fungerer faktisk som hjemme.
Mann 35 Vil takke for enestående service. En spesiell hilsen til fysioterapeutene,  servicepersonell ved badebassenget, hyggelig resepsjonshjelp og ansatte. Det var også veldig dyktige guider på de turene jeg deltok på. Jeg kommer gjerne igjen en gang! Hils også Ullensaker Røde Kors for god hjelp på Gardermoen.
Kvinne 36 Har ikke savnet noe. Meget fornøyd med oppholdet. Svært omsorgsfull betjening over hele linjen. Kommer veldig gjerne tilbake.
Mann 80 Det er god sikkerhet på området, personalet prater norsk og man blir tatt i mot på en god og varm måte som gjør at man føler stor trygghet til tross for at man ikke er hjemme.
Mann 39 Ser for meg at det kunne vært «frontet» som veldig bra tilbud til familier m/ f.eks muskelsyke barn. Aktiviteter til barn og voksne, fysikalsk behandling til både barn og evt også til voksne som trenger det.
Reklamer
9 comments on “Tilbakemeldinger
 1. T. Martinsen sier:

  Her kan du si din mening om Casas Heddy.

  • Trine Lise Sperre sier:

   Min første gang på Casas Heddy var i januarr/februar i år. Jeg stortrivdes og hadde et supert opphold! Det er vennlighet og god service i alle ledd! Kan virkelig anbefales, og jeg gleder meg til å komme tilbake neste år!

 2. At jeg kommer tilbake år etter år med gruppe, skulle vel si noe om min mening om Casas Heddy! Der føler vi oss trygge og jeg er ydmyk for stedet! Kommer tilbake høsten 2013!

 3. ellen sier:

  Det meste er jo supert hos Casas Heddy, men så lenge de fyrer i peisen så er det umulig for meg å være der. Greit innendørs, men røyken legger seg av og til på gangveiene, antagelig pga av spesielle vind og luftforhold. Synd det, jeg reiser til syden for å slippe unna vedfyring og røyk fra pipene i Norge på vinterstid…….

  • Casas Heddy sier:

   Hei Ellen. Vi hadde en stund problem med noe av veden vi fyrte med, planker som viste seg oste. Dette har vi sluttet med. Vi har nu peisbål med vanlig ved. Grunnet til at vi fyrer på peisen er at det er et ønske fra svært mange av gjestene.
   Dersom vi ser eller hører at en gjest blir plaget av peisfyring, tar vi hensyn til dette.

   • ellen sier:

    Det høres da veldig bra ut!! Jeg synes jo også det er koselig med peis, men den røyken som kommer på utsiden pleier av og til å være litt «ukoselig»

 4. Casas Heddy i mitt hjerte ❤ , det har blitt noen ganger nå ..Og som det har blitt nevnt i kommentarene ,,det er trygt …Idet du kommer deg til Gardermoen , med baggen på tralla og !! Røde Kors merket på brystet , så er du på Casas Heddy , dvs,gjengen fra Ullensaker R. K. ser deg først , med sitt falkeblikk. Og loser deg igjennom , helt fram til "gaten" , Jeg gleder meg til 19. (den første "bussen") ha ha ..Og hele gjengen på C.H. Og så , et stormvarsel !! Til alle damene ,,jeg har nytt hofteledd !!,,Miguel Santos får nok å gjøre !! Jeg synger vel en morgensang for jentene i Reps. Som jeg pleier !! Vel dette er et gledes utbrudd .

 5. Leif Eklund sier:

  Er det WiFi tilgang på Casas Heddy ?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Bestilling av reiser til Casas Heddy:
VITALREISER: tlf 56 57 47 50,
info@vitalreiser.no, www.vitalreiser.no
—–
Vil du snakke med oss på CASAS HEDDY?
Tlf 00 34 928 510016, booking@casasheddy.com
Været på Lanzarote
%d bloggere like this: